19 Haziran 2014 Perşembe

Amerikada doğum yapmanın maliyeti ne kadar?

Amerika da doğum yapmanın maliyeti konaklama, vize, danışmanlık gibi unsurlar ele alındığın da 15.000 - 25.000 USD arasına kadar artış gösterebilmektedir unutmayın ki bu maliyetin çok daha fazlasını bir bebeği büyütürken okul, giyim vb. masraflarına veriyorsunuz bu tür fiyat yaklaşımlarından ziyade size en kaliteli hizmet sunabilecek amerika doğum danışmanlığı kuruluşunu seçmeniz daha yararlı olacaktır.


Geleceğe yatırım yaptığınız bu bedel, alacaklarınız karşısın da çok küçük kalmaktadır bu nedenle aracı danışmanlık firmasının çalışma şekline ve referanslarına bakarak karar almanız fiyat araştırmanızdan daha doğru bir politika olacaktır.

Amerika da doğum adlı şarkıdan bir kare

Amerikada doğum fiyatı 2014 yılın da ortalama (25.000 USD) yani yaklaşık 40.000 Türk Lirasıdır amerika da doğum maliyetlidir bu nedenle doğum yöntemleri de önemlidir.

Amerika da doğum yöntemleri;

Su da doğum, Sezaryen ve Normal doğum olarak değişmektedir amerika da doğum acılı değildir profesyonel doktorlar hatta Türk doktorlar tarafından bu işlem yürütülmektedir dil sorunu çekmeyeceğiniz şekil de personel yardımıyla karşılanırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder