19 Haziran 2014 Perşembe

Amerika'nın Hangi Şehrin de Doğum Yapmalısınız?

Amerika da doğum yapmaya karar verdiniz ve şimdi sıra geldi şehir seçmeye amerika da doğum hangi şehir de yapılmalı neden bu şehir de yapılmalı gibi bilgilere yer veriyoruz;


Ohio 'da kısa bir şehir turu

Amerika da doğum yapacaksanız şüphesiz ilk seçmeniz gereken şehir gerek güzelliği, gerek eğitim kalitesi ve kültür anlayışı ile kesinlikle Ohio - Toledo 'dur Amerika da yaşamın en güzel bölümleri Ohayo 'da geçmektedir siz de amerika da doğum yapmak istiyorsanız şüphesiz önerdiğimiz yer Ohio - Toledo olacaktır.

Örnek bir bina yapısı

AMERİKA DA DOĞUM HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ 

Doğumdan ne kadar zaman önce işlemlere başlamam gerekir? Kaç ay önce ABD'ye gitmeliyim?

Amerika'da daha çok normal doğum oluyormuş. İsteğe göre sezaryen yapılıyor mu?

Amerika 'da çalıştığınız Türk Doktor var mı?

Doğumdan sonra hastanede ne kadar süre kalmam gerek?

Doğumdan ne kadar süre sonra geri dönebiliriz?

İngilizcem yeterli değil, ABD'de tedaviye gelirsem nasıl iletişim kurabilirim?

Doğumdan sonra bebeğimin sosyal güvenlik ve/veya kimlik kartı, pasaport işlemlerini nasıl yapılır?

1) Doğumdan ne kadar zaman önce işlemlere başlamam gerekir? Kaç ay önce ABD'ye gitmeliyim?
Doktor ve hastane randevuları ve tüm diğer işlem ve hazırlıklar size özel servis paketinizin detaylarina bağli olarak 3 ila 6 hafta arasında sürmektedir. Her ne kadar havayolu şirketleri hamileligin 36. haftasına kadar doktor raporu ile uçulmasına izin versede uzun uçuslarda tavsiye edilen dönem 32 ila 34. haftanın geçirilmemesidir. Gerekli planlama ve hazırlıkların yapılabilmesi için bizimle en geç hamileliğinizin 26.haftası irtibata geçmenizi öneriyoruz.

2) Amerika'da daha çok normal doğum oluyormuş. İsteğe göre sezaryen yapılıyor mu?
Hamileliği normal seyreden anne adaylarımız için normal doğum önerilmektedir. İsteğe göre sezaryen de olabilmektedir ancak bu konuda en doğru kararı ABD 'deki doktorunuz verecektir.

3) Amerika 'da çalıştığınız Türk Doktor var mı?
Amerika'da hem Türk hem de Amerikalı doktor seçeneğimiz vardır.

4) Doğumdan sonra hastanede ne kadar süre kalmam gerek?
Normal doğumda genellikle 2 gün, sezaryan doğumlarda ise 3 ya da 4 gün hastanede kalmak gerekir . Kalış süreleri seçilen hastane kuralları ve doktorunuzun kararına bağlı olarak degişiklik göstermektedir.

5) Doğumdan ne kadar süre sonra geri dönebiliriz?
Normal doğumda 10 gün, sezaryende 2 hafta sonra dönmeniz öneriliyor.

6) İngilizcem yeterli değil, ABD'de tedaviye gelirsem nasıl iletişim kurabilirim?
Sizlere İngilizce konusunda destek olacak refakatçi servislerimiz mevcuttur. İngilizce bilen refakatçi talebiniz olursa , bu servisimiz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

7) Doğumdan sonra bebeğimin sosyal güvenlik ve/veya kimlik kartı, pasaport işlemlerini nasıl yapılır?
Tüm resmi işlemler tarafımızca yapılır. Bebeğinizin kimlik ve pasaport işlemleri doğumu takiben 2 ila 3 hafta içerisinde tamamlanır.

Toledo 'da en yüksek yaşam alanı bina 3 katlıdır apartman dairesi mantığından daha çok hususi ev kavramı oturmuştur bebeğinizi toledo da dünyaya getirmenin bir çok avantajı vardır amerikada ki seçimler de Ohio'yu kazanan her yeri kazanır gözüyle bakılır bebeğiniz burada dünyaya geldiğin de seçme / seçilme hakkıda olacaktır.

Bu büyük ülke de politik, ticari, siyasi olarak geleceğine yön verebilecek bebeğinizi neden dünyayaya getirmelisiniz seçeneklerini sunduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder